Üdvözöljük a hatékony flottaellenőrzés- és menedzsment világában!
 
 
Az asystANT Flottamenedzsment rendszer gépjárműveket, munkagépeket üzemeltető vállalko-zások számára teszi lehetővé a hatékony ellenőrzést és adminisztrációt mind a géppark mind a személyi állomány tekintetében. A teljes asysANT rendszerben egységes és komplex személy és jármű-azonosítás történik, így csak egyetlen azonosító eszközt kell dolgozóinak használni. A rendszer használatával Ön mindig tudni fogja, hogy járművei és beosztottjai éppen merre járnak, hol végzik munkájukat. Az asystANT előre beállított - Ön által definiált - szabályrendszer szerint működik, így csak azokkal a járművekkel, dolgozókkal kell foglalkoznia, amelyek/akik eltérnek a szabályoktól. Az asystANT rendszer működési mechanizmusából adódóan automatikusan adminisztrál, regisztrál, így munkatársai jelentős manuális adminisztrációs feladat elvégzésétől mentesülnek. A felszabaduló munkaidőt az üzletmenet hatékonyabbá tételére vagy a tevékenységi kör bővítésére lehet felhasználni. Tehát az asystANT rendszerrel egyszerre valósítható meg az adott adminisztrációs tevékenység költségcsökkentése és az árbevétel növelése, melyek együttesen jelentősen növelik a cég nyereségét.
 
Kinek ajánljuk termékünket?
Azoknak a cégeknek, akik szeretnék tudni, hogy
mikor merre járnak a járműveik,
mely járművek, munkagépek, illetve  dolgozók azok, akik eltérnek a beállított szabályrendszertől,
a sofőrök használják-e az engedélyezett útvonalon kívül, illetve munkaidőn kívül a járműveket,
mikor, kinél, hol történik hirtelen  tankszint-csökkenés,
mennyi időt dolgoznak a kezelők a munkagépekkel,
mikor indul el és mikor áll le egy adott jármű,
hogy viszonyul az elszámolt munkavégzés a valós munkavégzéshez.
 
Az asystANT rendszer általános jellemzői
Komplex. A rendszer használatával Ön egyszerre valósíthatja meg az üzemanyag menedzsment és a flottamenedzsment funkciókat.
Működése automatikus, az előre definiálható szabályrendszeren alapul. Tehát Önnek nem kell csak azokat a "problémás" eseteket ellenőriznie, ahol valamelyik jármű útvonala, fogyasztása, sebessége (vagy bármely más adata) eltér az előre rögzítettől.
Teljeskörű (minden modulra kiterjedő) személy és gépjármű azonosítást valósít meg.
Egyszerűen kezelhető, használatával jelentősen lecsökken az adminisztrációra fordított idő.
Könnyen illeszthető a már meglévő számítás-technikai rendszerekhez. A modulok adatai átad-hatóak a vállalatirányítási rendszer számára (pl. munkaidő elszámolási adatok, tankolási adatok, megtett km adatok).
Teljes ellenőrzési és menedzselési lehetőséget kínál a járművek és az alkalmazottak felett.
 
Milyen előnyökhöz jut a rendszerhez használata által?
Munkaidő megtakarítás, hisz nincs lehetőség a beléptető rendszer által szolgáltatott elektronikus munkaidő-nyilvántartás későbbi dolgozói korrek-ciójára. A bérszámfejtés is ezen elektronikusan kapott adatokból dolgozik.
Üzemanyag megtakarítás, hisz pontosan nyomon követhető hogy mikor, melyik autóba, melyik sofőr, mennyi üzemanyagot tankolt és azzal milyen távolságot tett meg.
Pontos költségelszámolás és előrejelzés valósítható meg a rendszerrel, hisz minden autóra beállítható a szükséges szervizek, alkatrészcserék időpontja, így ezek akár összegszerűen is előre tervezhetőek lesznek költséghelyre lebontva.
Adminisztrációra fordított költség-, és időmegtaka-rítás, hisz a rendszer automatikusan, emberi beavatkozás nélkül előállítja az ellenőrzéshez szükséges adatokat, táblázatokat, a pontos elszámoláshoz szükséges összes adatot.
Nyereségnövekedés, hisz a hatékonyabb ellenőrzésből adódó költségcsökkentés és a felszabaduló munkaidő árbevétel növelő hatású.